2021. 03. 12. - 07:52

Khloe Kardashian béranyát fogadna?

Khloe Kardashian béranyát fogadna?

A csinos tévés személyiség és kislánya édesapja, Tristan Thompson a jelek szerint azon gondolkodik, hogy a második gyermek érdekében béranyát fogad fel.

Béranya felfogadásán gondolkodik Khloe Kardashian és Tristan Thompson. A 36 éves sztárnak és a 29 esztendős Tristannak már van egy 2 éves kislánya, True. Khloe Kardashian és a kislánya, True
 
A Kardashian-show legutóbbi évadjának előzeteséből azonban kiderül, hogy a második gyermek érdekében fontolóra veszik: béranyához fordulnak segítségért.
 
Khloe és Tristan azonban még hivatalosan nincsenek is újra együtt, ezért beszélgetésük a témáról a család nem egy tagját zavarba ejtette.
 
Kourtney Kardashian exférje, 3 gyermekének apja, Scott Disick megjegyezte: „még egy közös babáról beszéltek, amikor hivatalosan együtt sem vagytok?” Tristan Thompson megjegyezte, ő nem szereti a titkokat.
 
Khloe Kardashian egyébként a közelmúltban beszélt arról, hogy nagyon szeret anya lenni. Bár 2009 és 2016 között feleség volt, Lamar Odommal elváltak és gyermekük sem született.
 
Tristan Thompsonnal házasság nélkül is összejött a baba, ám 2019-ben szakítottak, mert a férfi megcsalta Khloe-t.
 
Ők ketten azonban lassan, de biztosan visszatalálnak egymáshoz – Khloe nővére, Kim Kardashian nemrég elárulta: véleménye szerint húgát csak az tartja vissza a kapcsolat újbóli hivatalossá tételétől, hogy fél az emberek véleményétől.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.