2019. 04. 08. - 08:50

Khloé Kardashian fitnesscéget alapít?

Khloé Kardashian fitnesscéget alapít?

A legújabb hírek szerint fitness céget hoz létre a legkisebb Kardashian-lány – Khloé a közelmúltban okot adott a híresztelésre, miszerint nagy tervei vannak.

A fitness világában szeretne sikeres lenni Khloé Kardashian – a csinos tévés személyiség a jelek szerint nővéreihez hasonlóan belevágna egy cég alapításába, mellyel külön is kereshetné kenyerét. A fitness márka neve Khlo-Fit lenne.Khloe Kardashian és kislánya, True
 
A The Blast show által megszerzett dokumentumok szerint Khloé már beadta a kérelmet a fitness felszerelések engedélyeztetésére.
 
Még nem tudni pontosan, milyen termékek lesznek, de valószínűleg súlyzók, box zsákok, edzéshez használatos eszközök lesznek a listán.
 
Khloé Kardashian nem sokkal azután visszatért az edzéshez, hogy életet adott kislányának, True-nak – aki most 11 hónapos.
 
Kapott is kritikákat amiatt, hogy túlságosan el van foglalva a testével a gyermek születését követően.
 
Khloénak azonban kemény időszak jutott ekkoriban, kislányának apjáról kiderült, hogy az megcsalta őt terhessége utolsó heteiben – s bár a tévésztár egy idő után adott még egy esélyt Tristan Thompsonnak, végül egy újabb félrelépés miatt végleg szakítottak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.