2020. 03. 23. - 08:30

Khloe Kardashian furcsa dologra szánta el magát

Khloe Kardashian furcsa dologra szánta el magát

Közösen vonult karanténba a koronavírus járvány idején a népszerű valóságshow-sztár, a kislánya és a volt kedvese – Khloe Kardashian tette ezt annak ellenére, hogy nemrég még csak jó kapcsolatot sem ápolt az exével.

Khloe Kardashian közös karanténba vonult exbarátjával, Tristan Thompsonnal és közös gyermekükkel, True-val, aki most 23 hónapos.Khloe Kardashian és kislánya, True

Khloe és Trisan már hosszú ideje nem alkot egy párt, bár az utóbbi hónapokban közelebb kerültek egymáshoz – azok után, hogy 2019-ben szakítottak egy kínos esetet követően.

Tristan februárban egy partin Jordyn Woods-t csókolgatta, aki Khloe féltestvére, Kylie Jenner barátnője volt.

A kapcsolat ekkor már egy ideje ingatag lábakon állt, s ez megadta neki a végső döfést.

Most, hogy az embereknek azt tanácsolják, maradjanak otthon a koronavírus-járvány miatt, Khloe és Tristan úgy döntött, egy helyen zárják el magukat, így mindketten lehetnek a kislányukkal.

Minderről egy ismerősük számolt be a US Weekly-nek, hozzátéve: Khloe-nak mostanra nincsenek rossz vagy negatív érzései Tristan iránt.

Tudja, hogy mindig élete része lesz, hiszen van egy közös gyermekük. A sztár nyitottabbá vált vele szemben, s úgy hírlik, továbblépett a megcsalási botrányon, csupán azt szeretné, hogy a kis True elég szeretetet kapjon.

Fotó: Facebook

L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.