2019. 01. 22. - 08:55

Khloe Kardashian házassága halasztódik

Khloe Kardashian házassága halasztódik

Nem mostanában kel egybe a csinos valóságshow sztár és párja, a kosaras Tristan Thompson. Khloe Kardashian és kislányának apja állítólag azért halogatja az eljegyzést, mert most a gyermekre koncentrálnak.

Khloe Kardashian egyelőre nem megy férjhez a párjához. Tristan Thompson még el sem jegyezte – úgy hírlik, azért halogatják az esküvőt, mert most a kislányuk van a középpontban.Khloe Kardashian és kislánya, True
 
A 34 esztendős reality sztár és kosaras kedvese hónapokon át őrlődött, mivel a gyermek születését megelőzően Tristanról kiderült, hogy megcsalta Khloe-t, ráadásul nem is egyszer.
 
Kislányuk, True már 9 hónapos, a csinos tévésztár a nehéz időkben is az ő érdekeit tartotta szem előtt. A hírek szerint eljegyzésre hamarosan sor kerülhet – talán addigra Tristan Khloe Kardashian bizalmát is visszanyeri.
 
A legfiatalabb Kardashian-lányt érthetően nagyon megviselte, hogy 27 éves szerelmét rajtakapták egy másik nővel, s erről videófelvétel is készült.
 
Egy forrás a US Weekly-nek azt mondta: a férfi most mindent megtesz, hogy újra a régi legyen közöttük a kapcsolat.
 
Ám Khloe jóval több időt tölt Los Angelesben a családjával, mint Tristan mellett Clevelandben. Ott ugyanis a gyermeket illetően is sok segítséget kap.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.