2020. 11. 26. - 08:30

Khloe Kardashian ingázni fog

Khloe Kardashian ingázni fog

A tervek szerint megosztja majd idejét Los Angeles és Boston között a csinos valóságshow-sztár. Khloe Kardashian kislányának apja ugyanis Bostonba szerződött egy kosárlabdacsapathoz.

Nem költözik Bostonba Khloe Kardashian – de várhatóan ingázni fog a keleti parti város és Los Angeles között. Khloe Kardashian a kislányával, True-val
 
Kislánya apja, Tristan Thompson ugyanis a Boston Celtics kosárlabdacsapathoz szerződött a közelmúltban.
 
Bár Khloe korábban szakított Tristannal, gyermekük érdekében azóta is rendszeresen találkoznak - kapcsolatuk időnként működik, máskor pedig nem.
 
A 37 esztendős reality sztár mindenesetre Los Angelesben marad, ahol családja is él. De a tervek szerint nem kevés időt tölt majd a keleti parton is, elsősorban azért, hogy Tristan láthassa most 2 éves lányukat, True-t.
 
Egy bennfentes szerint Khloe és Tristan jól meglesznek. Egy fedél alatt élnek majd Bostonban, ahogyan Los Angelesben is.
 
Az NBA-kosaras lényegesen megváltoztatta hozzáállását, s leginkább Khloe-ra és a kislányukra fókuszál.
 
A forrás a US Weekly magazinnak azt is elmondta: a csinos sztár barátai nagyon kedvelik Tristant, s szeretnék, ha a páros boldog lenne, annak ellenére, hogy a 29 éves sportoló korábban megcsalta a Kardashian-lányt.
 
Elismerik, hogy amit tett, az nagyon csúnya volt, de alapvetően jó embernek tartják, aki most láthatóan azon dolgozik, hogy helyrehozza kapcsolatát Khloe Kardashiannal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.