2019. 06. 13. - 08:35

Khloe Kardashian kénytelen védeni magát

Khloe Kardashian kénytelen védeni magát

Az utóbbi hónapok történései miatt át kellett gondolnia egykori kapcsolatát Khloe Kardashiannek. Már nem biztos abban, hogy expárja igazat mondott neki, amikor összejöttek.

Védekezni kényszerül Khloe Kardashian. A reality-sztár família csinos tagja a napokban leszögezte, hogy ő sosem járna olyan férfival, akinek még kapcsolatban van.Khloe Kardashian és lánya, True
 
Khloe-t ugyanis azzal vádolták meg: úgy kezdett viszonyt ma már ex párjával, a kosaras Tristan Thompsonnal, hogy az még együtt járt akkor kedvesével, Jordan Craiggel. A hölgynek egyébként egy fia is született Tristantól, a most 3 esztendős Prince.
 
Khloe állítja, nem tudott arról, hogy az a kapcsolat még mindig tart, amikor összejöttek. A 34 éves sztárnak most nincs más választása, mint kiállni magáért a vádaskodással szemben. Egy bennfentes szerint Khloe utálja, amikor nyilvánosan kell megvédenie magát.
 
Mint mondta, Tristan és a férfi barátai mind azt állították, hogy a Jordain Craiggel való kapcsolat már véget ért, amikor ők ismerkedni kezdtek egymással. „Khloe sosem kezdene egy még mással járó férfival. Ez nevetséges” – mondta a Kardashian család ismerőse.
 
Természetesen a legfiatalabb Kardashian-lány fejében mostmár az is megfordult, hogy Tristan akkor sem volt őszinte hozzá.
 
Kapcsolatuk, melyből született egy most 14 hónapos kislány, True, pár hónappal ezelőtt azért ért véget, mert a sportolóról másodjára is kiderült, hogy csalja Khloe Kardashiant.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.