2020. 05. 15. - 08:30

Khloe Kardashian kiakadt a pletykákon

Khloe Kardashian kiakadt a pletykákon

Azt terjesztik, második gyermekét várja – A csinos valóságshow-sztár kiborult az őt érintő pletykákon, különösen, hogy jócskán fogyott is kislánya születése óta.

Kiakadt Khloe Kardashian, amikor szembesült vele: az a hír terjed róla, hogy immár második gyermekével várandós – mivel a pletykának semmi köze nincs az igazsághoz.khloe_kardashian_true_1
 
Ráadásul 27 kilót fogyott első babája születése óta – kislánya, True 2 évvel ezelőtt jött a világra.
 
Khloe Kardashian a Twitteren fejtette ki: nem foglalkozik már a közösségi média platformokkal, a ez a fő oka annak, hogy távolmarad.
 
„Ez emberek beteg és ártalmas dolgokat mondanak. Számos dologtól undorodom, amit látok – sokan azt hiszik, mindent tudnak rólam, beleértve, mi történik a méhemben. Beteg dolog.”
 
Az embereknek a saját életükre kellene koncentrálniuk, ahelyett, hogy igaztalan pletykákat terjesztenek – jegyezte meg Khloe Kardashian.
 
A 35 esztendős reality sztár ugyanakkor nemrég közölte, hogy ex-kedvesét, lánya apját, Tristan Thompsont választotta spermadonornak, illetve ő is lefagyasztatta 25 petesejtjét.
 
Nem érte be kevesebbel, mert mint mondta, nem szeretne negyvenvalahány évesen azzal szembesülni, hogy valamennyi petesejt rossz, amit lefagyasztattak.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.