2021. 02. 01. - 08:30

Khloe Kardashian második gyermeket tervez

Khloe Kardashian második gyermeket tervez

A csinos valóságshow-sztár úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy második babát vállaljon. Khloe Kardashian és kislánya apja között az idők során helyreállt a kapcsolat.

Khloe Kardashian úgy érzi, ideje egy második gyermeknek. A szemrevaló sztár nemrég közölte párjával, a 29 éves Tristan Thompsonnal – akivel sokáig együtt is voltak meg nem is -, arra vágyik, hogy lányuknak, True-nak legyen egy testvére. Khloe Kardashian a kislányával
 
Eközben a Kardashian-családról szóló show következő szezonjának előzetesében Khloe féltestvére, Kendall Jenner azt mondta: Khloe-t és Tristan-t a Jóisten is egymásnak teremtette - állítólag újra együtt vannak.
 
A legfiatalabb Kardashian-lány korábban már beszélt arról, hogy nagyra értékeli a kosaras, NBA-sztár Tristan erőfeszítéseit a változás irányába – évekkel ezelőtt ugyanis a páros azért szakított, mert a férfi többször is megcsalta őt.
 
A 36 éves Khloe úgy érzi, Tristan több mint egy éve „egészen más személy” lett. „Ugyanakkor frusztrál – vallotta be a sztár -, hogy miért csak most. Miért nem akkor volt ilyen, amikor együtt éltünk?”
 
Khloe Kardashian nem rejtette véka alá, tart tőle, hogy ha Tristan eléri, amit akar – vagyis újra egy pár lesznek – visszatér a régi énje.
 
Abban bízik, hogy a férfi kockáról-kockára építi majd le benne a bizamatlanságot. Közös gyermekük, True jelenleg 2 esztendős.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.