2019. 03. 14. - 09:00

Khloe Kardashian megint ideges

Khloe Kardashian megint ideges

Nincsenek mostanság túl jó napjai a csinos reality-sztárnak. A középső Kardashian-lányt felzaklatja, hogy volt párja, akivel immár valóban szakítottak, kevés időt szán a lányukra is.

Zaklatott Khloe Kardashian. A valóságshow-sztárnak még azon sem sikerült túltennie magát, hogy csalfa kedvesével végül kénytelen volt szakítani – most azzal szembesül, hogy Tristan Thompson nem tesz túl sok erőfeszítést gyermekükért sem.khloe_kardashian_true_01
 
Khloe volt párja a jelek szerint nem tölt kellő mennyiségű időt 11 hónapos kislányukkal, True-val.
 
A 34 esztendős tévésztár akkor tett pontot kapcsolatuk végére, amikor a közelmúltban kiderült, hogy a kosaras Khloe féltestvérének, Kylie Jennernek a barátnőjével is megcsalta.
 
Jordyn Woods egyelőre még mindig Kylie baráti körébe tartozik, nem tudni, meddig.
 
A Kardashian-lányt azonban már a baba születése előtt is megcsalta Tristan, amiért Khloe nehezen fogadta őt vissza.
 
Mostanra azonban a jelek szerint nemcsak kapcsolatuk ment tönkre – a sportoló azért sem tesz túl sokat, hogy lássa a kislányukat.
 
A 28 éves Tristan Thompson sokat utazik a meccsek miatt, ám a fő ok nem ez.
 
Egy bennfentes állítja, Khloe úgy gondolja, hogy a szakítást követően a kosaras továbblépett és már nem érdekli a családja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.