2021. 06. 07. - 08:25

Khloé Kardashian nem tenné gyökértelenné a lányát

Khloé Kardashian nem tenné gyökértelenné a lányát

Bár nem ellenzi a Bostonba költözést, nem tudni, végül így dönt-e Khloé Kardashian. A csinos sztár attól tart, hogy gyökértelenné tenné a kislányát.

Mivel régi-új párja, Tristan Thompson kosárlabda karrierje miatt Bostonba költözik, Khloé Kardashian kemény döntés előtt áll. Khloe Kardashian és a kis True
 
A csinos valóságshow-sztár hosszú idő óta először beszélt úgy kettejükről, mint akik valóban ismét egy párt alkotnak, sőt nem ellenzi a költözést sem.
 
Aggódik azonban, hogy „gyökértelenné teszi” a lányukat, a most 3 éves True-t, aki eddigi életét Los Angelesben töltötte – itt él a teljes Kardashian-család, melyben a kislánynak számos unokatestvére is van.
 
„Nem vagyok a költözés ellen, ám ha már van gyermeked, más a helyzet” – fogalmazott Khloé az E! Reality show-ban, hozzátéve, hogy ha ez egy másik év lenne, talán nyitottabb volna arra, hogy kiszakítsa True-t az eddigi közegéből, de a járvány esztendeje sok mindent megváltoztatott benne.
 
Ugyanakkor, a koronavírus járvány miatti lezárások meglehetősen jó irányba fordították kapcsolatát Tristannal, akivel a 36 éves Khloé korábban szakított, gyermekük születése után, a férfi hűtlensége miatt.
 
Az elmúlt 1-2 évben kapcsolatuk helyrerázódott, de Khloé korábban erről nemigen akart beszélni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.