2021. 04. 02. - 08:20

Khloé Kardashian otthagyja Cleveland-et

Khloé Kardashian otthagyja Cleveland-et

Elköltözik az amerikai Ohio államból Khloé Kardashian. A szépséges valóságshow-sztár azonban beismerte: minden hiányozni fog neki Cleveland-i otthonukból.

Elhagyja Ohio-t Khloé Kardashian, mivel kedvesével, Tristan Thompsonnal – akivel szakításukat követően megszilárdították kapcsolatukat – eladták Cleveland-i házukat. Khloe Kardashian és lánya, True
 
Tristan, aki kosarasként sikeres, a Boston Celtics-hez szerződött, ezért a már gyermekes páros valószínűleg ott keres új otthon magának.
 
Khloé Kardashian ugyanakkor nem titkolta, nagyon hiányzik majd neki a Cleveland-i otthonuk.
 
Instagram-oldalán megosztotta követőivel, hogy éppen csomagol, de már most tudja: hiányozni fog neki a hely, a kilátás, tulajdonképpen minden. „Nemigen van ehhez hasonló” – fogalmazott Khloé.
 
A szemrevaló valóságshow-sztár azt is felidézte, hogy ide hozták haza annak idején most 2 esztendős kislányukat, True-t. A gyermek élete első hónapjait itt töltötte, s Khloé „valódi kis buborékban” élt.
 
A csinos sztár egyébként a jelek szerint egyre inkább felvállalja, hogy ismét egy párt alkot kislánya apjával.
 
Korábban is jó viszonyt alakítottak már ki szakításuk ellenére, de Khloé Kardashian sokáig nem mert belemenni a kapcsolat újrakezdésébe, abba pedig végképp nem, hogy a próbálkozást nyilvánosan elismerje.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.