2020. 04. 08. - 08:25

Khloe Kardashian sosem randizik többé?

Khloe Kardashian sosem randizik többé?

Talán sosem szánja rá magát újabb randevúra a szépséges valóságshow-sztár. Khloe Kardashian bevallotta, így érez a gyermeke apjával történt szakítása óta.

Khloe Kardashian nem biztos abban, hogy „valaha” randizik még valakivel.  A Kardashian-show sztárja véglegesen szakított a sportoló Tristan Thompsonnal, kislánya apjával, miután fülébe jutott, hogy az másodszor is megcsalta.Khloe Kardashian és a kis True
 
Tristant ekkor ráadásul Khloe féltestvére, Kylie Jenner legjobb barátnőjével látták együtt.
 
A mélységesen csalódott Kardashian-lány nem siet új párkapcsolatot kialakítani senkivel. Mint a közelmúltban elmondta, számára most a család van a fókuszban. Tristannal igyekszik megfelelően megosztani a szülői feladatokat.
 
Kislányuk, True jelenleg 23 hónapos. Amikor megkérdezték Khloe-t a családi show soron levő epizódjában, szeretne-e újra randizni, azt mondta: még csak nem is gondolt rá.
 
Elismerte, hogy barátai olykor megjegyzik, összeismertetik őt valakivel. Ám valahogy nem mutat érdeklődést ilyesmi iránt.
 
A 35 esztendős sztár az édesanyjának azt is kifejtette, jelenleg azon sem gondolkodik, hogy lefagyasszon petesejteket a későbbi időkre.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.