2020. 08. 13. - 09:10

Khloe Kardashian újra az exével fog élni?

Khloe Kardashian újra az exével fog élni?

Szeretne házat venni korábbi kedvesével Khloe Kardashian – a hír nem sokkal azután érkezett, hogy kiderült:  a páros felújította kapcsolatát egymással.

Khloe Kardashian szeretne házat vásárolni párjával – azzal a Tristan Thompsonnal, akivel korábban – úgy tűnt – végleg szakított.Khloe Kardashian és a kis True
 
A 36 esztendős valóságshow-sztár a közelmúltban kezdte újra kapcsolatát az NBA-játékossal, akivel egy közös kislányuk van, a most 2 éves True.
 
Úgy hírlik, Khloe szerint Tristan „bebizonyította, hogy megváltozott” a szakításukat követő időszakban.
 
Egy forrás a US Weekly-nek azt mondta: Tristan és Khloe közösen keresnek házat. A férfi a közös otthonnal is be akarja bizonyítani a barna szépségnek, hogy változása tartós.
 
Khloe Kardashian 2019-ben szakított a sportolóval, miután kiderült, hogy az a terhessége alatt megcsalta, nem sokkal gyermekük születése után pedig éppen féltestvére, Kylie Jenner barátnőjével, Jordyn Woodsszal csókolózott egy rendezvényen.
 
A csinos sztár sokáig hallani sem akart kapcsolatuk újrakezdéséről, de kislányuk érdekében sok időt töltöttek együtt. Úgy tűnik, Khloe mégis adott egy újabb esélyt maguknak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.