2021. 06. 23. - 08:15

Khloe Kardashian újra szakított lánya apjával

Khloe Kardashian újra szakított lánya apjával

Mégsem lehetett teljesen rendezni a kapcsolatot? Úgy hírlik, Khloe Kardashian és kislánya apja, Tristan Thompson ismét a külön utakat választotta.

A legfrissebb hírek szerint újra szakított Khloe Kardashian és NBA-kosaras párja, Tristan Thomspon. A páros kapcsolata az utóbbi években meglehetősen ingatag volt. Khloe Kardashian
 
Egy alkalommal, 2019 februárjában - nem sokkal azelőtt, hogy lányuk megszültetett volna -, már szakítottak a férfi hűtlensége miatt.
 
A koronavírus kitörését követően 2020-ban azonban ismét közelebb kerültek egymáshoz, s bár Khloe erről nemigen beszélt, a Kardashian-család úgy vélte, csak a közvélemény miatt nem meri nyilvánossá tenni, hogy újra együtt van Tristannal.
 
A New York Page Six oldalának nyilatkozó forrás szerint azonban pár hete ismét szakított vele.
 
Dráma nem volt, Khloe és Tristan baráti kapcsolatban maradnak, egyforma véleményen vannak most 3 éves lányuk, True nevelésével kapcsolatban is – mondta a bennfentes.
 
Khloe Kardashian egyébként a közelmúltban már a folyamatot is elkezdte, hogy béranyát találjon második gyermekük kihordásához, mivel nővéréhez, Kim Kardashianhez hasonlóan számára is veszélyes lett volna még egy terhesség.
 
Ezek után kérdéses, folytatódik-e a folyamat.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.