2019. 05. 31. - 09:00

Khloe Kardashiannel újra randizna volt férje

Khloe Kardashiannel újra randizna volt férje

Lamar Odom kosárlabda-csillag nem titkolja, hogy ma is szívesen újrakezdené kapcsolatát Khloe Kardashiannel. A csinos reality sztár nemrég végleg szakított kislánya édesapjával.

Volt férje visszahódítaná Khloe Kardashiant. Lamar Odom annak ellenére állítja ezt, hogy kapcsolatuk 2013-van véget ért, 4 esztendőnyi házasságot követően. Közös gyermekük nem született.Lamar Odom visszahódítaná Khloe-t
 
Khloe 2015-ben megszakította a válási folyamatot, mivel Lamar kábítószertúladagolást szenvedett el egy Las Vegas-i bordélyházban. Különválasztásukat 2016-ban zárták le.
 
Korábban sem volt titok, hogy Lamar ragaszkodott a valóságshow-sztárhoz – s a 39 éves sportoló minden jel szerint most is szereti Khloe-t. A napokban kijelentette: „ha ismét randiznék hírességgel, az Khloe Kardashian lenne.”
 
Szakításuk annak idején azért következett be, mert Lamar néhány alkalommal hűtlen volt Khloe-hoz, annak ellenére, hogy szerette. Most is élete szerelmének tartja a Kardashian-lányt.
 
Nem tudni, mit gondol minderről a reality sztár, aki nemrég zárta le végleg kapcsolatát a szintén kosaras Tristan Thompsonnal. A férfitől egy most 13 hónapos kislánya is született.
 
Khloe egyébként korábban beismerte, hogy nincs köztük harag és ma is egy csodás embernek tartja Lamart, aki Khloét és családját is nagyra értékeli.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.