2012. 01. 28. - 12:15

Ki lesz a Miss Alpok Adria 2011. évi verseny sorozat győztese?

Ki lesz a Miss Alpok Adria 2011. évi verseny sorozat győztese?

Miss Alpok Adria 2011. évi verseny sorozat

Ki lesz a Miss Alpok Adria szépségverseny 2012. évi győztese?

Egy igazi sikertörténetet láthatunk! A nagy hagyományokkal bíró sikertörténet 1988-ban kezdődött, ekkor koronázták meg az első Alpok-Adria szépségkirálynőt.

Azóta minden évben egyre több lány vállalkozik a nemes vetélkedésre, az ilyen megmérettetés emlékezetes élményekkel és önbizalommal gazdagítja a résztvevőket. Életre szóló élmény lehet minden hölgynek!

Az Miss Alpok Adria  verseny sorozat  Olaszországból - egy közel negyvenmillió lakost tömörítő, országhatárokon átnyúló gazdasági, kulturális és piaci "összefogás" központjából - indult.

Ma már kilenc ország (Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino) szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért. Nagyon sok résztvevője van a nemes vetélkedésnek. Az előválogatások, az országos döntők sora és a központi nemzetközi gála összességében több tízezer néző előtt zajlik.

Ki lesz a Miss Alpok Adria szépségverseny 2012. évi győztese?


2012. január 28-án (szombaton) 19.00 órakor lesz a Miss Alpok Adria Országos Szépségverseny a Miskolci Egyetem Díszaulájában. (Miskolc - Egyetemváros) Ismét volt internetes szavazási lehetőség a lányokra!

A 2011. évi királynő, Barta Zsanett - aki egyben a nemzetközi győztes is 2011-ben - adja át ezt a csodálatos „uralmat" majd az idei év, 2012. szépségkirálynőjének.

Miss Alpok Adria verseny sorozat győztesek:

- 2001. Ónódi Réka I. helyezett, Németh Edina „Miss Fotogénic"

- 2002. Zimány Linda I. helyezett, Tóth Eszter II. helyezett

- 2003. Polgár Diána " legszimpatikusabb versenyző„ különdíj

- 2004. Nagy Eszter a „Miss Fotogénic"

- 2005. Ágoston Dóra

- 2006. Halász Enikő a nemzetközi zsűri különdíjasa

- 2007. Papp Lili II. helyezett

- 2008. Maximovits Anett II. helyezett

- 2009. Halász Beatrix I. helyezett
- 2010. Németh Nikolett a Miss Alpok Adria királynője
- 2011. Barta Zsanett a Miss Alpe Adria International új királynője


S most már nagyon nagy az izgalom, vajon melyik csinos hölgy lesz a Miss Alpok Adria 2011. évi verseny sorozat győztese!? Nézzük a döntősöket a Facebook-os, internetes szavazáson! Gondolatban válasszunk mi is királynőt! Nemsokára következik tudósításunk a verseny eredményeiről!


További szépségversenyek: Nice Szépségverseny

-gg-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.