2021. 03. 23. - 08:15

Kiderült, miért akar Khloe Kardashian béranyát

Kiderült, miért akar Khloe Kardashian béranyát

A csinos valóságshow-sztár bevallotta, hogy amennyiben most teherbe esne, 80 százalékos valószínűséggel el is vetélne. Khloe Kardashian emiatt gondolkodik béranya felfogadásában.

A közelmúltban derült ki, hogy Khloe Kardashian béranya felfogadását fontolgatja a párjával, Tristan Thompsonnal a második közös gyermek érdekében. Tristan Thompson, True és Khloe Kardashian
 
Eddig azonban csak annak ment híre: a páros úgy gondolkodik ebben, hogy hivatalosan nincsenek is újra együtt. Most 2 éves kislányuk születése után ugyanis szakítottak a férfi hűtlensége miatt – az utóbbi hónapokban azonban ismét egymásra találtak.
 
Most Khloe Kardashian rávilágított arra, hogy a béranya fogadásának gondolata azért merült fel, mert ha most várandós lenne, 80 százalék az esélye a vetélésre.
 
A 36 éves Khloe erről a nővérének, Kim Kardashiannek beszélt, amikor arról esett szó, hogy lefagyasztatja a petesejtjeit.
 
Orvosa ugyanis azt mondta neki, még ellenőriznie kell pár értéket, de az biztos, hogy Khloe magas kockázatúnak számít a terhesség kihordása szempontjából.
 
A szemrevaló sztár azt is elmondta, hogy korábbi várandóssága elején is majdnem elvetélt – amikor a kis True-t várta. A tényeket igen nehéz megemésztenie.
 
Khloe testvére, Kim Kardashian egyébként hasonló okokból fogadott korábban béranyát: Kanye Westtől született, négy gyermekük közül a két legfiatalabbat - Chicago-t és Psalmot - egy másik nő hordta ki.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.