2021. 06. 14. - 08:16

Kim Kardashian a boldogságért válik?

Kim Kardashian a boldogságért válik?

Őszinte kijelentést tett édesanyjával való beszélgetése során Kim Kardashian, aki idén télen beadta a válókeresetet férjével, Kanye Westtel szemben.

Kim Kardashian azért vetett véget a házasságának, mert „teljes boldogságra” vágyik. Ezt ő maga vallotta be édesanyjának, Kris Jennernek a Kardashian-show soron következő részeiben, amelyeket a híres família 2021 októberében forgatott le. Kim Kardashian és Kanye West
 
A 40 esztendős sztár 2021 februárjában, tehát hónapokkal később döntötte el, hogy 7 év házasság után valóban elválik férjétől, Kanye Westtől.
 
Kim a beszélgetésben őszintén vall arról, hogy a terapeutánál tett látogatása ráébresztette arra, valóban nem elégedett már a párkapcsolatával.
 
„Nyilván tudom, hogy a tökéletes boldogság nem a teljes valóság, ám ha a hátralevő időm nagy részében ebben részem lehet, akkor ezért mindent meg akarok tenni. Azért fogok küzdeni, hogy kitaláljam, hogyan jutok el ebbe az állapotba” – fogalmazott Kim Kardashian.
 
Hozzátette: sokat dolgozott, hogy mindent elérjen, amit szeretett volna. „Tízszer többet értem el, mint amire gondoltam, amit egyáltalán lehetségesnek tartottam – de nincs kivel megosztanom mindezt” – vallotta be Kim.
 
Azt is elárulta, 40. születésnapját követően végzett egy kis önvizsgálatot és elismerte: nem boldog amiatt,
hogy a férjével - akivel négy gyermeket nevelnek együtt – lényegében jó ideje külön életet élnek. Őt a teendői Kaliforniához kötik, míg Kanye West Wyomingi farmjukon töltötte ideje nagy részét.
 
„Mindig azt gondoltam, nem vagyok magányos és ez így rendben van” – fogalmazott Kim Kardashian, majd bevallotta: 40 évesen egyszercsak rájött, hogy nem tetszik neki ez az állapot. „Akkor ébredtem rá, hogy te jó ég, ezek szerint mi így jövünk ki egymással a legjobban – hogy külön államban élünk” – mondta édesanyjának a reality sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.