2021. 03. 01. - 08:30

Kim Kardashian és Kanye West nem látta egyformán a világot

Kim Kardashian és Kanye West nem látta egyformán a világot

Különbözőek voltak, s ez az utóbbi esztendőben teljesen nyilvánvalóvá vált Kim Kardashian számára – források szerint ezért döntött a válás mellett Kanye Westtől.

Kim Kardashiannek „teljesen más elképzelése van a világról”, mint rapper férjének, Kanye Westnek. Több bennfentes állítja, hogy ezért ért véget a sztárpár kapcsolata. Mindez a gyermekneveléshez való eltérő hozzáállásuk terén is egyre inkább gondot jelentett. kimkardashian_kanyewest_01
 
A napokban derült ki, hogy a 40 esztendős Kim valóban beadta a válókeresetet Kanye Westtel szemben – 7 év házasság után.
 
Úgy tűnik, különböző véleményeik miatt csaptak össze a hullámok a fejük felett, s ez különösen a gyermeknevelésben mutatkozott meg.
 
Kanye-nak és Kimnek négy csemetéje született, az idősebb kislány, North 7-, az idősebb fiú, Saint 5-, a kisebb lány, Chicago 3 esztendős, míg a pici fiú, Psalm csupán 21 hónapos.
 
Egy forrás a People magazinnak azt mondta: másként gondolkodtak afelől, hogyan neveljék a gyerekeket. Kim mindig támogatta a férjét és a csemeték kapcsán is bátorította, de munkája, élete és a családi életük is nagymértékben rajta múlik.
 
Kim Kardashian folytatta saját projektjeit, ahogyan Kanye West is, ám sem amit a saját életükre nézve, sem amit gyermekeik számára szeretnének, nem igazán illeszkedik egymáshoz.
 
Ugyanakkor, bár a gyerekek eddig is több időt töltöttek Kimmel, a sztárpár úgy egyezetett meg: édesapjuk akkor láthatja őket, amikor csak szeretné.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.