2019. 02. 13. - 08:35

Kim Kardashian ijesztő fotót közölt betegségéről

Kim Kardashian ijesztő fotót közölt betegségéről

Talán nem sokan tudják, de a csinos tévésztár és kozmetikai márka tulajdonos pszoriázissal küzd. Két éve azt hitte, megszabadult tőle, most azonban sajnos újra előjött bőrbetegsége.

Kim Kardashian West meghökkentő fotót közölt saját arcáról az Instagramon. A szépséges sztár elárulta: pszoriázisa újra jelentkezett, s most kezelteti a bőrét.Kim Kardashian West bőrbetegsége
 
A Kardashian-show sztárja először 2016 nyarán tapasztalta a zavaró bőrbetegség jeleit, mely pirosas, hámló foltokat okoz a bőrön, s ezek viszkethetnek, fájdalmassá válhatnak. Ekkor az édesanyja vette észre a lábán a tüneteket.
 
A most 38 esztendős Kim egy évvel később megszabadult a problémától, ám a jelek szerint az most újra kínozza.
 
Instagram oldalán arról írt, hogy számos kezelést kipróbált már, beleértve egy növényi kenőcsöt is, melyet éppen az arcára kent, amikor lefotózta magát.
 
A KKW Beauty tulajdonosa a lábáról is mutatott képet, aláírva ironikusan, hogy „szexi”.
 
A sztár, aki Kanye West felesége és három gyermeket nevelnek együtt, megerősítette, hogy néhány évente kortizon injekciót vesz fel állapota miatt.
 
Kim és Kanye legidősebb gyermeke, North 5 éves, Saint 3 esztendős, a legkisebb, Chicago pedig mindössze 12 hónapos.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.