2021. 03. 18. - 07:50

Kim Kardashian két év múlva ügyvéd lesz?

Kim Kardashian két év múlva ügyvéd lesz?

Meglepő lehet, de a valóságshowban megismert, ma már kozmetikai céget is vezető Kim Kardashian két éven belül megszerzi a jogász diplomáját is.

Talán kevesen gondolnák róla, hogy ügyvédi karrier lebeg a szeme előtt – mégis, Kim Kardashiannak már csak 2 éve van hátra, hogy megszerezze képesítését. Kim Kardashian ügyvédnek tanul
 
A szemrevaló, négygyermekes anyuka a közelmúltban árulta el, hogy félúton jár a képzéssel.
 
„Még mindig végzem az iskolát, két évem maradt. Állandó és sok munka. Mivel most éppen egy interjún ülök, holnap nagyon korán kelek, hogy megírjak egy nagyjából kétórás esszét” – fogalmazott Kim Kardashian.
 
A 40 esztendős sztár az elmúlt évben szünetet tartott a képzésben, mivel a járványhelyzet lehetetlenné tette, hogy találkozzon a tanáraival.
 
S miközben tudja, hogy az elmúlt 12 hónap óriási kihívás az emberek számára, hisz abban is, hogy a globális válság ráirányította mindenkinek a figyelmét arra, mi is teszi őt igazán boldoggá.
 
Kim Kardashian egyébként éppen válik is, miután férjével, Kanye Westtel megegyeztek abban, hogy külön utakon folytatják életüket, gyermekeikről pedig ezután is közösen gondoskodnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.