2019. 04. 16. - 08:35

Kim Kardashian komolyan jogásznak készül

Kim Kardashian komolyan jogásznak készül

A valóságshow-val, majd pedig kozmetikumaival elhíresült Kim Kardashian a napokban leszögezte: komolyan gondolta, hogy jogot tanulna. Mások szerint maradnia kéne a reality műfajnál.

Kim Kardashian jogot tanulna. A szépséges reality sztár komolyan gondolja a dolgot, s élesen visszavágott a kritikákra, miszerint jobb lenne, ha maradna a valóságshow-műfajnál.kimkardashianwest_1
 
A Kardashian-show-val, majd pedig kozmetikumaival sikert aratott Kim állítja, nagyon is érdekli a jog. Egy hosszú Instagram posztban azt írta: 2018-ban regisztráltatta magát az egyik kaliforniai intézménybe, hogy jogot tanuljon.
 
A következő 4 évben hetente minimum 18 órát kell tanulnia, havonta több tesztet is ír majd. Az első éve már a végéhez közeledik. Kim azt is hangsúlyozta, hogy „ez nem presztízskérdés” nála.
 
Kim Kardashian egyébként éppenséggel negyedik gyermekére koncentrál, aki szintén béranyán keresztül jön majd a világra, mivel a sztárt orvosai már korábban eltiltották további terhességtől – ezért Kanye Westtel harmadik gyermeküket, a most 18 hónapos Chicagót is béranya szülte.
 
Idősebb csemetéik közül a kislány, North 5 éves, míg a kisfiú, Saint 3 esztendős.
 
Remélhetőleg Kim Kardashian bokros teendői közé valóban befér a tanulás is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.