2021. 06. 01. - 08:30

Kim Kardashian megbukott a vizsgán

Kim Kardashian megbukott a vizsgán

Nem tette le az első év végi jogi vizsgáját Kim Kardashian. A csinos valóságshow-sztár a Kardashian-showban árulta el a szomorú tényt.

Kim Kardashian megbukott a joghallgatói vizsgáján első év végén. A 40 esztendős sztár testvéreinek, Khloe-nak és Kourtney-nek beszélt a dologról a Kardashian-show jelenleg adásba kerülő részében, amelyet a család 2020 októberében vett fel. Kim Kardashian
 
Kim az édesapja, Robert Kardashian nyomdokait követve kezdett el jogot tanulni, ám az első komolyabb vizsga nem sikerült neki.
 
Később a kamera előtt elmagyarázta tanulmányai felépítését is, s kifejtette: egy előzetes vizsgát kellett tennie, s úgy tudja: ez nehezebb, mint az átlagos. Úgy érzi, nem szeretne még egy évet az iskolával tölteni, s majdnem mindent tudott.
 
Mentora, Jessica Jackson azt mondta Kimnek, hogy bár most nem érte el a megfelelő pontszámot, ennek nem szabad őt elkeserítenie.
 
Különösen, hogy a járvány idején sokan jártak hasonlóan.
 
Kim Kardashiannek egyébként a válásával is meg kellett küzdenie: 2021 februárjában kiderült, hogy férjével, Kanye Westtel elválnak útjaik, négy közös gyermek után.
 
S bár Kim megkönnyebbült, ettől még szomorú volt. Valószínűleg a körülmények sem járultak hozzá a nyugodt tanuláshoz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.