2021. 03. 25. - 08:30

Kim Kardashian mélyinterjút tervez

Kim Kardashian mélyinterjút tervez

Mindenkit meglepett, hogy a csinos valóságshow-sztár és rapper férje, Kanye West válik. Kim Kardashian az édesanyja szerint hamarosan mesél egy interjúban arról, hogy miért.

Már javában zajlik Kim Kardashian és Kanye West válása – noha a hír valószínűleg sokakat meglepett. A 40 esztendős Kim 2021 februárjában adta be a válókeresetet, hosszas vívódás után. Kris Jenner beszélt a lányáról, Kimről
 
Kris Jenner, a Kardhashian és a Jenner-lányok édesanyja – és menedzsere – a közelmúltban elárulta: a família egy emberként áll ki Kim mellett, s csupán azt szeretnék, hogy ő és a Kanye-től született négy gyermeke boldog legyen.
 
Kim Kardashian egyelőre nem kész arra, hogy beszéljen a nyilvánosság előtt a válásáról.
 
Kris Jenner a The Kyle and Jackie O Show-ban azt mondta, véleménye szerint egy válás mindenkinek nagyon nehéz, különösen, ha sok a gyermek.
 
Náluk szerencsére nagy a szeretet, az egymás támogatása, s mindenki azt szeretné, hogy Kim, Kanye és a gyerekek is jól jöjjenek ki ebből az egészből.
 
A 64 éves mama-menedzser azt is elárulta: Kim hajlandó lenne leülni egy mélyinterjúra Oprah Winfrey-vel, hogy elmesélje, mi vezetett a válásukhoz Kanye Westtel. Úgy érzi, szembe kell néznie a nyilvánossággal, nyitottnak és őszintének kell lennie azzal kapcsolatban, mi történt valójában.
 
Erre azonban még várhatunk egy kicsit, mert Kim Kardashian azt szeretné, ha addigra a válás minden, eddig még nem egyértelmű részletét tisztáznák – mondta Kris Jenner.
 
Kim Kardashian és Kanye West 2012 óta alkotott egy párt, első kislányuk, North még az előtt született meg 2013-ban, hogy hivatalosan összekötötték volna az életüket 2014-ben. North most 7, a nagyobbik fiú, Saint 5 éves, a kisebbik lány, Chicago 3 esztendős, a legkisebb fiú pedig csupán 22 hónapos.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.