2019. 04. 10. - 08:40

Kim Kardashian nem akar Chicagóba költözni

Kim Kardashian nem akar Chicagóba költözni

Egy ideig még neheztelt is férjére a csinos reality sztár, miután Kanye West bejelentette, hogy szívesen visszaköltöznének Chicagóba a családdal. Kim Kardashian ugyanis erre nem vágyik.

Kim Kardashian West nem szeretne visszaköltözni Chicagóba. Attól tart, hogy bokros teendői miatt kevésbé tudná irányítani onnan az életét.
 
Kanye West és a valóságshow sztár számára is fontos ez a város – ám Kim kissé zokon vette, amikor férje a közelmúltban nyilvánosan bejelentette, hogy szívesen visszaköltöztetné oda a családját.Kanye West és Kim Kardashian
 
A Kardashian-lány a hírek szerint meggyőzte a párját arról: ártalmas lenne most egy ilyen hosszútávra szóló lépést meghozniuk.
 
„Nagyon örülök, hogy Kanye számára ennyire sokat jelent Chicago. Ott nőtt fel, szép emlékei vannak, számos dolgot tud csinálni ott. Én viszont attól félek, millió darabra szakadnék, ha ott élnénk. A gyerekek már óvodába, iskolába járnak, negyedik gyermekünk éppen úton van. Ezért a Chicagóba költözés egy hosszas beszélgetést kívánna” – fogalmazott Kim.
 
A 38 esztendős szépségnek és férjének már van egy második otthona Chicagóban, de jelenleg nem szeretne ott élni.
 
Kim Kardashian és Kanye West negyedik babája egyébként béranyán keresztül érkezik, ahogyan a harmadik is így született. A sztárpár idősebb gyermekei közül North 5-, Saint 3 éves, a kicsi lány, aki éppenséggel a Chicago nevet viseli, 15 hónapos.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.