2021. 09. 01. - 08:15

Kim Kardashian West nem változtat nevet a válás után

Kim Kardashian West nem változtat nevet a válás után

Nem változtatná vissza a nevét Kanye Westtől való válását követően Kim Kardashian. A csinos sztár ugyanis ugyanazt szeretné viselni, amit a gyermekeik.

Bár válása már tart, Kim Kardashian a neve visszaváltoztatását nem tervezi. A szemrevaló valóságshow-sztár, aki ma már kozmetikai cég-tulajdonos is, 2021 februárjában adta be a válókeresetet, azóta zajlik szétválasztásuk Kanye Westtel. kimkardashianwest_1
 
Kim 2014-ben ment feleségül a rapperhez, s ezzel a West nevet is felvette. A TMZ-nek nyilatkozó forrás azt mondta, nem hagyná el ezután sem, mivel négy gyermekük is ezt a nevet viseli.
 
A csemeték közül a legidősebb lány, North már 8 éves, az idősebbik fiú, Saint 5, a kisebb lány, Chicago 3, míg a legkisebb fiú, Psalm csupán 2 esztendős.
 
A közelmúltban egyébként elterjedt a hír, hogy a sztárpár esetleg újra összejöhet, ám barátaik ezt cáfolják.
 
Annyi bizonyos, hogy baráti kapcsolatban maradtak, Kimnek ez mindig is fontos volt. A minap látták együtt ebédelni Kanye-el, ám a bennfentesek szerint csak megbeszélnivaló miatt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.