2019. 12. 17. - 08:36

Kim Kardashiannek öt műtétje volt a babák után

Kim Kardashiannek öt műtétje volt a babák után

Öt operáción esett át a csinos valóságshow-sztár azt követően, hogy életet adott első és második gyermekének. Orvosai azonban ezután sem javasoltak neki újabb terhességet.

Kim Kardashian és férje, Kanye West nagy családot tervez – eddig négy gyermekük született. Pár éve azonban még nem voltak biztosak abban, hogy valóra válik az elképzelésük.kimkardashian_csalad_1
 
A szép valóságshow-sztár, aki jelenleg jogásznak tanul, 5 operáción esett át, hogy helyrehozzák a terhességei által okozott károkat. Orvosai azonban ezt követően sem egyeztek bele, hogy Kim még egy gyermeket hordjon ki.
 
A most 39 esztendős sztár és párja béranya felfogadása mellett döntött, hogy világra jöhessen harmadik és negyedik gyermeke, akik egészségesen meg is érkeztek.
 
Kim Kardashian várandósságával első lánya, a 6 éves North, majd 4 esztendős fia, Saint kihordásakor is komoly komplikációk adódtak – preeclampsia lépett fel - ezért az orvosai megtagadták, hogy beleegyezzenek egy újabb terhességbe.
 
A béranya segítségével született kisebb lány, Chicago most 23-, míg a kisfiú, Psalm 7 hónapos.
 
Úgy hírlik egyébként, Kanye West szívesen venne több csemetét is, de Kim Kardashian számára a négy megfelelő szám.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.