2013. 02. 12. - 10:44

Király Linda 17 kilót fogyott már

Király Linda 17 kilót fogyott már
Király Linda 17 kilót adott le elég rövid időn belül.

Király Linda 17 kilótól szabadult meg mára!

Videó forrása: TV2

 

A Nagy Duett szereplői között kitört szó szerint a fogyókúra láz! A színpadon sokkal jobban látszanak a plusz kilók, így nehezebb elrejteni egy-egy domborulatot, s nem biztos, hogy ez a látvány emeli a produkció értékét is. Cseke Katinka nagyon ráhajtott, hiszen egyszerre tornázik és koplal, Király Linda és Papp Gergő keményen edz, aminek nagyon megvan már a látszatja is,  míg Lakatos Márk géppel fogyasztja magát, ő ebben hisz, s ebben bízik leginkább. Király Linda elárulta, másfél hónapja váltott életmódot,  17 kilótól szabadult meg.

 

Király Linda 17 kilótól szabadult meg

Király Linda 17 kilótól szabadult meg

 

De vajon mennyit kellene még leadni Király Lindának, hogy teljesen elégedett legyen? Saját elmondása szerint olyan 10 kg már jó lenne, vagyis összesen 27 kg mínusz a múlt év végi súlyához képest. Ez elég nagy különbség, félő, hogy már vékony lesz vele, s talán könnyebben visszajönnek a kilók is, ha túlzottan sokat fogy valaki. Nehezebb megtartani az eredmény. Ajánlott egy-egy fogyási szakasz után kis szünetet, stagnálást betervezni, hogy az elért eredmény meg is tudjuk tartani. Majd ezután jöhet a többi fogyás, hiszen meggyőződünk róla, hogy az elért eredmény tartós lesz.-mz-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.