2014. 02. 25. - 13:30

Király Viktor és a főzés

Király Viktor és a főzés

Király Viktor a Hal a tortán műsorában olasz estet tartott, de az hamar kiderült, hogy egyáltalán nem tud főzni, hiszen nem mozgott otthonosan a konyhában.


Király Viktor nem tud főzni

A Nagy Duett versenyzői és zsűritagjai látogattak el egymáshoz a Hal a tortán műsorában és készítettek különleges ételeket vendégeik számára. Király Viktorhoz Csisztu Zsuzsa, Hien, Kasza Tibi és Gesztesi Máté érkeztek vendégségbe, akik nagyon jól érezték magukat. Viktor azonban nem egy konyhatündér, így az est előkészületei nem mentek zökkenő mentesen. Egy olasz estét tervezett, ezért az alapanyagok kiválasztásához Giannit hívta segítségül. Gianni örömmel vezette be Viktort a mediterrán konyha rejtelmeibe, aki ezután saját lakásában küzdött meg az elemekkel, hogy finom és különleges ételek kerülhessenek este az asztalra. Viktor azért nem maradt segítség nélkül, kedvese vele volt és hátulról irányította a főzés menetét.


Király Viktor - Fire (Official music video)

Viktor saját bevallása szerint a világ legrosszabb szakácsa. Nem szokott főzni, de ha az ideje engedné akkor is lusta lenne ahhoz, hogy saját magának állítsa össze a vacsorát vagy a vasárnapi ebédet. Ez meg is látszott a Hal a tortán műsorában nyújtott teljesítményén, hiszen egyáltalán nem mozgott otthonosan a konyhában. Kedvese nagyon sokat segített neki, bár az ételekhez nem nyúlt, csupán irányította Viktort, hogy mit és hogyan csináljon. A végeredmény azonban nagyon jól sikerült, hiszen a vendégeknek ízlett a vacsora. A legnagyobb sikert a tiramisu okozta, amelynek a fogyasztásakor keletkezett némi vigadalom, hiszen kicsit sok kakaópor került a desszert tetejére. Viktor estélye végül jól sikerült, aminek zárásaként testvére Király Lina adta elő legújabb számát. A gyönyörű dal mondhatni megkoronázta a kellemes hangulatú estét.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.