2014. 03. 17. - 09:08

Kislányáért harcol az egykori Megasztáros

Kislányáért harcol az egykori Megasztáros

Nkuya Sonia a Megasztár negyedik szériájának döntőse kétéves kislányáért harcol, az első nagy csatát sikerült is megnyernie.


Nkuya Sonia kislányáért harcol a bíróságon

A 23 éves énekesnő fél évvel ezelőtt szökött haza Londonból két éves kislányával Annabellával, mert nem akart tovább egykori párjával együtt élni. Sonia és egykori kedvese eleinte nagyon jól megvoltak egymással, de úgy érzi túl korán vállaltak gyermeket. A pici Londonban született, de magyar állampolgár. Egyre több vita és súrlódás volt a fiatalok között, ezért Sonia több alkalommal is jelezte párjának, ha nem változnak meg a dolgok, akkor a kislánnyal együtt hazaköltözik. Volt kedvese azonban a kislány minden iratát még az útlevelet is elvette, nehogy Sonia be ne tudja váltani a fenyegetést és ne tudja Magyarországra hozni a gyermeket. A fiatal édesanya azonban egyszeri kilépési engedélyt kért a magyar konzulátustól és kislányával együtt elhagyta Angliát. Ekkor kezdődött csak igazán a kálvária.

 
Megasztár 4 - Nkuya Sonia - Wonderful life (Videó forrása: Youtube)

Volt kedvese ugyanis a bíróságon kezdeményezte Annabella kiadatását, mondván, hogy édesanyja jogtalanul hozta el a kislányt Londonból. A bírósági döntés most megszületett, Soniának nem kell kiadnia a kislányt az édesapjának. Ezzel azonban még nincs vége a dolognak, hiszen még csak most fog kezdődni a gyermek-elhelyezési per. Sonia azt mondja, hogy nem tiltja el kislányát az édesapjától. Állítása szerint Ő már többször kérte a volt párját, hogy költözzön Magyarországra és még abba is bele menne, hogy megosztott felügyelettel neveljék a gyermeket, tehát úgy, hogy két hét az édesapáé két hét pedig az anyáé. A TV2 reggeli műsorában Sonia elmondta, Ő csak azt nem akarja, hogy a kislány külföldön éljen, hiszen neki Ő a mindene és nem akarja, hogy tőle távol éljen. Szeretné ha tartaná a kapcsolatot az apukával és ha a gyermek-elhelyezésnél neki ítélik a kislányt, akkor annak sem látja akadályát, hogy az apuka elvigye Őt nyaralni. Sonia azt szeretné ami a legjobb a kislánynak és szerinte itt Magyarországon kaphatja meg mindazt, ami az egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéséhez szükséges.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.