2014. 04. 01. - 15:00

Kiszel Tünde és a botox

Kiszel Tünde és a botox

Kiszel Tünde életkorát mély homály fedi, azzal azonban mindenki egyet ért, hogy nem igen látszik rajta az idő múlása, fiatalos üde és mindig ápolt.


Kiszel Tünde a botoxinjekciót is bevállalta

A fiatalos külsejű Kiszel Tünde mindig is büszkén hangoztatta, hogy szépségét a jó génjeinek köszönheti. Fiatalságának megtartása érdekében sohasem feküdt kés alá, csupán házi praktikáit hívta segítségül. Gyakran kényezteti magát aromaolajos habfürdőben, reggelente hidegvízzel frissíti fel az arcbőrét és amikor ideje engedi uborkapakolással szépül. Most azonban mégis elhatározta, hogy felkeres egy plasztikai sebészt annak érdekében, hogy az arca még üdébb és fiatalosabb legyen. Eredetileg csupán egy hyaluronsavas ráncfeltöltést szeretett volna végül azonban még a botoxkezelést is kipróbálta.

 Kiszel Tünde minidig fiatalos és gyönyörű
Kiszel Tünde mindig is ügyelt arra, hogy mindig fiatalso és gyönyörű legyen

Az örök fiatal Kiszel Tünde egyetemista szerelme mellett szinte sugárzik a boldogságtól, mégis úgy döntött, hogy bevállalja élete első plasztikai beavatkozását. Bár nagyon jó génekkel rendelkezik, most úgy érezte ez már nem elég, ezért felkeresett egy plasztikai sebészt. Az orvos megvizsgálta Tünde bőrét, amit nagyon jónak és megfelelően rugalmasnak talált, csupán néhány apró ránc feltöltésére volt szükség. Tünde hyaluronsavas ráncfeltöltésre érkezett, de az orvos javaslatára a botoxinjekciót is kipróbálta. A kezelés hatása hosszantartó, de nem maradandó. A botoxkezelést félévente a hyaluronos feltöltést pedig másfél évente meg kell ismételni. Tünde nagyon elégedett volt az eredménnyel, ezért lehet, hogy a bevált házi praktikák mellett időnként a plasztikai sebészt is felkeresi majd.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.