2011. 12. 19. - 05:15

Kocsis Tibor mindent vitt, Muri Enikő a legjobb női előadó az X-Faktorban!

Kocsis Tibor  mindent vitt, Muri Enikő  a legjobb női előadó az X-Faktorban!
Kocsis Tibor ismerősként lépett fel az X-Faktorban, a Csillag születik adásában is járt már.

Kocsis Tibor a mindent vitt, Muri Enikő pedig a legjobb női előadó az X-Faktorban!

Ismét férfi győzött az RTL X-Faktor népszerű műsorában. Kocsis Tibor mindet vitt, Muri Enikő pedig a legjobb női előadó lett. Sok-sok szereplő színesítette a vasárnap estét, de mégis maradt hiányérzetünk Bodrogi Gyula, Endrei Judit, Gergely István, Szily Nóra, Hajas László, Szirtes Tamás és Pécsi Ildikó után, pedig ők tényleg elérték, amit szerettek volna. Egy ország ismeri a nevüket és a művészetüket.

Muri Enikő és Kocsis Tibor először együtt lépett fel Takács Nikolas - A zene kísér majd az úton című - slágerét adták elő, majd Muri Enikő Beyoncé If I Were a Boy című számával következett, Kocsis Tibor pedig egyik kedvencét, Michael Bublé Feeling Good-dal örvendeztette meg a nézősereget. Az énekesek szülővárosába is kapcsoltak: Nyíregyházán Istenes Bence, Lajosmizsén pedig Barabás Éva jelentkezett.

Kocsis Tibor a mindent vitt az X-Faktorban!

Kocsis Tibor ismerősként lépett fel az X-Faktorban, a Csillag születik adásában is járt már. Annak idején idegenkedett Malek Miklóstól, mégis megkapta mentorának az X-Faktorban.

 

Muri Enikő ezután Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast és Josh Groban You Raise Me Up című számát adta elő magyar szöveggel, Kocsis a Csendes éjjel szórakoztatta a közönséget. Láthattuk újra a döntős versenyzőket is, majd az Omega és a Vastag testvérek következtek.

-gg-

 

 


A győztes dal Kocsis Tibor előadásában!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo