2011. 10. 27. - 14:01

Kőkemény Frizbi vár ránk vasárnap Koóssal, Verebessel, Fekete Lacival, Benkővel, Cicciolinával!

Kőkemény Frizbi vár ránk vasárnap Koóssal, Verebessel, Fekete Lacival, Benkővel, Cicciolinával!
Végül elszabadul a stúdióban a Halloween őrület, Cicciolina, Wonder Tracy, Benkő Dániel beöltözik, kivetkőzik, ismerkedik, bulizik.

Kőkemény Frizbi vár ránk vasárnap Koóssal, Verebessel, Fekete Lacival, Benkővel, Cicciolinával!

Egy hét kihagyás után bekeményít a vasárnap esti Frizbi! Szem nem marad szárazon. De nem kell megijedni, nem sírni fogunk, hanem a nevetéstől potyognak majd a könnyeink.

Sztárnagypapák, Verebes István, Koós János, Fekete Laci vallanak unokáikhoz fűződő kapcsolatukról, élményeikről, elárulják, valóban más-e nagypapának lenni, mint apukának. Igen, repül az idő, először csak apukák, majd nagyik lettek kedvenceink!

Az ÖsszeEsküvők első kiesett anya-fiú párosa - Ildi mama és Norbi - is eljön Hajdú Péterhez. Igazán nagyon szoros volt a küzdelem, alig 0,6 %-kal maradtak alul Ircsi mama és Csoki elleni küzdelmükben az Összecsapásban. S bent hagyták a menyasszony jelöltjüket, Nikót, aki sírógörcsöt kapott a kiesés hallatán, alig lehetett megvigasztalni.

Kőkemény Frizbi Cicciolinával!


De aztán fordult egy nagyot a kocka, s Norbi videó üzenetben mondta el a lánynak, hogy nem fog várni rá, s nyugodtan keresse a boldogságot ő is a rezidencián akár más fiú oldalán. Meglepődtünk. Vagy mégsem? Ildi és Norbi elmeséli, mennyire csalódottak, hogy távozniuk kellett a rezidenciából, de az is kiderül, miért egy kórházba siettek a Frizbi forgatása után.

Végül elszabadul a stúdióban a Halloween őrület, Cicciolina, Wonder Tracy, Benkő Dániel beöltözik, kivetkőzik, ismerkedik, bulizik. Ha a neveket nézzük, már azonnal elképzelésünk lesz a bohémkodás fokáról, semmi kétségünk sincs, hogy itt aztán kemény jelenetek jönnek. Egyik szereplő sem a szemérmességéről és visszafogottságáról híres. Ahol ők megjelennek, ott aztán...A három pont most kifejezőbb, nehogy átcsússzunk a 18 éven felüli kategóriába! A képek adnak egy kis ízelítőt a buli hevességéből! Vasárnap este pedig minden kiderül a Frizbi adásában Hajdú Péternél.

-gg-

Sztárnagypapák, Verebes István, Koós János, Fekete Laci vallanak unokáikhoz fűződő kapcsolatukról, élményeikről

Sztárnagypapák, Verebes István, Koós János, Fekete Laci vallanak unokáikhoz fűződő kapcsolatukról, élményeikről...

Az ÖsszeEsküvők első kiesett anya-fiú párosa is eljön Hajdú Péterhez

Az ÖsszeEsküvők első kiesett anya-fiú párosa is eljön Hajdú Péterhez

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.