2013. 02. 26. - 07:02

Kökény Attila miért fél Cseke Katinkától?

Kökény Attila miért fél Cseke Katinkától?
Kökény Attila annyira óvatos lett, hogy fél kamera elé állni Cseke Katinkával?

Kökény Attila fél kamera elé állni Cseke Katinkával?

Videó forrása: TV2

 

A történtek után nem igazán csodálkozunk azonk, hogy Kökény Attila izgul, s nem tudja, mit is tegyen. Nem akar ismét kellemetlen helyzetbe kerülni. Tudjuk, hogy Cseke Katinka keményen fogyókúrázik, sőt annyira, hogy a múltkor egy váratlan és megdöbbentő rosszullét miatt a színpadról is le kellett jönnie.

 

Schobert Norbi úgy kommentálta az esetet, hogy ilyen rosszullét akkor fordulhat elő a fogyókúra során, ha valaki egy-két alkalommal több szénhidrátot eszik a kelleténél, s utána lezuhan a vércukra a kihagyott reggeli miatt. Jól betartott fogyókúránál ez nem történik meg. Cseke Katinka, most Kökényéknél vendégeskedett, hogy megismerkedhessen duettpartnere családjával. Nemcsak evés volt, hanem  a vacsora után  próbát is beiktattak. S kiderült a nagy titok, aminek semmi köze sincs a múltkori rosszulléthez! Hiszen Kökény Attila azért fél az énekpróbáktól, mert a párja mindig valamit „bedob", s nem tudja, mi lesz ebből!

 

 

Kökény Attila fél Cseke Katinkától?

Kökény Attila már fél kamera elé állni Cseke Katinkával?

 

Gesztesi Károly sem nyugodt, ő is idegeskedik, mivel gondjai lettel a koreográfiával. Megtudtuk, hogy Gesztei gyerekkorában kimaradt a tánc, így nem kis feladat vár rá, hogy ezt is pótolja hirtelen, s ne legyyen fiaskó a közönség előtt a dologból. Sokan  tényleg nem képesek táncolni, mert nem áll rá egyszerűen a lábuk. Csak kínlódnak és szenvednek, amikor zenére kéne megmozdulni. Vajon Gesztesi is tényleg közéjük tartozik, vagy egyszerűen pótolnia kell a hinyosságát?

 

-mz-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.