2018. 10. 11. - 15:50

Kórházban van Selena Gomez

Kórházban van Selena Gomez
Úgy tűnik, az énekesnő nem tud meggyógyulni betegségéből. A napokban újra orvosi ellátásra szorult és még mindig gyengélkedik.
Selena Gomez mindenkit megdöbbentett, amikor bejelentette, hogy súlyos betegségben szenved, amelynek tünetei közé tartozik a depresszió is. Ráadásul még egy vese transzplantáción is át esett. 
 
 
Kórházban van Selena Gomez
 
 
A napokban pedig kiderült, hogy teljesen összeomlott. Információk szerint több trauma is érte őt, amelyek nemcsak fizikailag, de lelkileg is megviselték őt. 
 
Állítólag először azért került kórházba, mert a fehér vérsejt állománya  nagyon lecsökkent, majd hazaengedték, de végül ismét orvosokhoz jutott. Lelkileg teljesen tönkrement és nem tudja, hogyan jöjjön ki a mély gödörből. Jelenleg egy rehabilitációs intézetben kezelik, ahol különleges, személyre szabott terápián vesz részt. A családtagok és a barátok remélik, hogy ez majd segít rajta. 
 
Jobbulást kívánunk az énekesnőnek!
 
N.O.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.