2020. 05. 09. - 07:10

Koronavírusos volt Madonna

Koronavírusos volt Madonna

Átesett a koronavírus-fertőzésen a popénekesnő is. Madonna meg van győződve róla, hogy turnéja egyik állomásán kapta el a betegséget.

Több hírességhez hasonlóan Madonna is elkapta a koronavírust, melyből azóta szerencsésen felgyógyult.
A popsztárnak meggyőződése, hogy a Covid-19 akkor csapott le rá, amikor Madame X-turnéja vége felé járt Franciaországban.Madonna maszkot tett korábbi lemezborítójára
 
A 61 esztendős énekesnő csak a napokban vallott arról, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, de közölte, hogy már nem beteg.
 
Mindenesetre részese lett a kutatásnak, amely a vírus elleni gyógyszer feltalálását célozta meg.
 
„Ha pozitív lett valakinek a tesztje az antitestek jelenlétét illetően, az azt jelenti, jelen volt szervezetében a vírus – nálam egyértelműen megvolt, a párizsi turné végén lebetegedtem, több mint 7 héttel ezelőtt. Megjegyzem, sok más művész mellett, akik szerepeltek a műsoromban. Ám akkor még mindannyian azt hittük, egy nagyon rossz influenza kapott el bennünket” – mesélte Madonna.
 
A popikon egyébként - akinek jelenleg is négy kiskorú gyermeke van otthon - a koronavírus mellett egyéb sérüléseket is szerzett, ezért turnéja néhány fellépését el kellett halasztania.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.