2019. 12. 09. - 08:35

Kourtney Kardashian és volt párja ismét együtt van

Kourtney Kardashian és volt párja ismét együtt van

A jelek szerint újra egy párt alkot a csinos valóságshow-sztár és Younes Bendjima. Kourtney Kardashian azonban csak óvatosan fogott bele ismét a kapcsolatba.

Újra együtt jár Kourtney Kardashian és Younes Bendjima. A hírek szerint „határozottan egy párt alkotnak”, azonban a valóságshow-sztár egyelőre komótosan vágott bele a kapcsolatba.kourtney_kardashian_001
 
Kourtney-t már 2019 szeptemberében lefényképezték fotósok Younesszel, amint kéz a kézben látható a 26 esztendős férfival. 2018-ban szakítottak egy időre, mert Younes állítólag megcsalta őt.
 
Ősszel az a hír járta, hogy csupán „jól érzik magukat együtt”.
 
Források azonban most a TMZ.com-nak elmondták, hogy Kourtney és Younes már 6 hónapja újra találkozgat, de igyekeznek románcukat titokban tartani és óvatosan belebonyolódni.
 
December elején Miamiban, a tengerparton látták a párost, s a szemtanúk szerint „nagyon is úgy néztek ki, mint akik együtt vannak”, de látszott, hogy nem szeretnének feltűnést kelteni.
 
Mindketten részt vettek a Dior új férfi divatot bemutató showján is december 3-án, de akkor nem együtt érkeztek.
 
Kourtney Kardashian azóta kezdett kapcsolatot Bendjimával, hogy elvált férjétől, Scott Disick-től, akivel három gyermekük született.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.