2021. 07. 15. - 08:15

Kourtney Kardashian-t eljegyezték?

Kourtney Kardashian-t eljegyezték?

Úgy hírlik, új párja feltette a nagy kérdést Kourtney Kardashiannek. Travis Barker zenésszel kevesebb mint egy éve jár együtt a csinos sztár.

Minden arra utal, hogy eljegyezte egymást Travis Barker és Kourtney Kardashian. A sztárpár a napokban Las Vegasban töltötte idejét, ahol források szerint Travis térdre ereszkedett és megkérte a középső Kardashian-lány kezét. kourtney_travis_01
 
Kourtney 2021 eleje óta jár együtt a Blink-182 dobosával, s úgy tűnik, még ebben az esztendőben össze is házasodhatnak.
 
Egy bennfentes az US Sun Newspapernek azt mondta: Travis Barker már jó ideje tervezte a lánykérést, közös családot szeretne Kourtney-vel. Mindkettejüknek vannak gyermekei előző kapcsolatukból, s szeretnének egy igazi köteléket teremteni.
 
Az eljegyzés már csak azért is látszik igaznak, mert a famíliából ketten is reagáltak a történésekre nyilvánosan.
 
Travis tizenéves lánya, Alabama a héten Instagram Story-jában tett közzé édesapjáról és Kourtney-ról egy fotót, melyhez azt írta: „nagyon örülök nektek!” míg Kourtney húga, Khloe Kardashian hatalmas csokor virágot küldött a párnak.
 
A 42 esztendős Kourtney Kardashian egyébként még sosem volt házas, annak ellenére, hogy korábbi kedvesétől, Scott Disicktől három gyermeke született.
 
Úgy tűnik, a dolgok most kissé mások a 45 éves Travis Barkerrel. Kourtney egyébként a hírek szerint nem szeretne olyan, „show esküvőt”, mint a testvérei.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.