2021. 05. 06. - 08:15

Kourtney Kardashian újra férjhez menne?

Kourtney Kardashian újra férjhez menne?

Egyre komolyabb a középső Kardashian-lány kapcsolata zenész kedvesével. Travis Barker és Kourtney Kardashian között állítólag már a házasság is szóba került.

Úgy hírlik, már az esküvő gondolata is megfordult Kourtney Kardashian és új szerelme, Travis Barker fejében. Kapcsolatuk egyre komolyabb, s bennfentesek szerint a páros annak lehetőségét is fontolgatni kezdte, hogy eljegyzik egymást és összeházasodnak. Kourtney Kardashian és Travis Barker
 
A Blink-182 rockere 2020 decemberében kezdett randevúzni Kourtney Kardashiannel, miután pár éve már baráti viszonyban voltak, közel is laktak egymáshoz.
 
A jelek szerint azonban hamarosan újabb szintre emelnék a kapcsolatukat. 
 
Egy forrás elárulta: Kourtney hosszú ideje nem érzett ilyen erőteljes érzelmeket senki iránt, s el tudja képzelni a további életét Travisszel.
 
Úgy hírlik, a 42 esztendős tévés személyiség és a 45 éves zenész gyermekei szintén örülnek a boldog kapcsolatnak és egymással is jól kijönnek.
 
Kourtney-nek három csemetéje van korábbi kapcsolatából Scott Disick-el, Mason (11), Penelope (8) és Reign (6), míg Travis Barkernek kettő, Landon (17) és Alabama (15) második nejétől, Shanna Moaklertől.
 
A Kardashian-család egyébként a hírek szerint sosem látta ilyen boldognak Kourtney-t.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.