2020. 03. 25. - 08:32

Kourtney Kardashian végzett a képernyős románcokkal

Kourtney Kardashian végzett a képernyős románcokkal

A szépséges valóságshow-sztár úgy döntött, nem szeretné, ha mindenkori partnere ezentúl megjelenne a képernyőn. Véleménye szerint volt férjével is emiatt szakadt meg a kapcsolata.

Kourtney Kardashian nem szeretné, ha a jövőben aktuális párja szerepelne a képernyőn. Úgy érzi, a famíliájáról szóló reality show rányomta bélyegét kapcsolatára Scott Disickkel, aki ma már a volt férje.Kourtney Kardashian
 
A csinos sztár bevallotta: az, hogy Scott szerepelt az E! Show-ban, kemény próbatétel volt a szerelmükre nézve, s ő tanult a dologból.
 
Scottnak és Kourtney-nek három közös gyermeke született, a 10 éves Mason, a 7 esztendős Penelope és az 5 éves Reign, ők ketten azonban már jó ideje külön vannak.
 
Tíz esztendőn át alkottak egy párt, de kapcsolatuk egész végig jelen volt a show-ban.
 
Kourtney Kardashian válása után a nála fiatalabb Younes Bendjimával járt, akivel egyszer szakítottak, majd újra tettek egy próbát együtt.
 
Nem tudni, hogy a híres szépség jelenleg randizik-e valakivel – de mint mondta, tartalmasnak érzi életét, s kitölti a benne támadt űrt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.