2019. 11. 16. - 08:00

Kristen Stewart gondolt házasságra Robert Pattinsonnal

Kristen Stewart gondolt házasságra Robert Pattinsonnal

Szakításuk előtt megfordult a színésznő fejében, hogy megesküdjön kedvesével, Robert Pattinsonnal. Kristen Stewart most egy régi titokról mesélt.

Éveken át alkotott egy párt az Alkonyat-saga szerelmespárja, Kristen Stewart és Robert Pattinson. 2013-ban azonban a kapcsolatnak vége szakadt.kristen_stewart_robert_pattinson_1
 
Azóta mindkét sztár teljesen más utakon jár.
 
Kristen Stewart a közelmúltban mégis azt nyilatkozta, hogy ha kapcsolatuknak nem lett volna vége, lehet, hogy össze is házasodnak.
 
A most 29 éves színésznő a paparazzikat okolja szerelmük végéért, folyamatosan úgy érezték ugyanis, hogy rajtuk a világ szeme.
 
Kristen a Howard Sternnek adott interjúban azt mondta, az utcán nem fogták meg egymás kezét és ez bevett szokássá vált, annak ellenére, hogy nem így akarták.
 
Kristen Stwart tagadhatatlanul első szerelmének nevezi Robert Pattinsont.
 
Mióta szakítottak, a színésznő St. Vincent, majd Stella Maxwell oldalán volt látható, míg Robert az FKA Twigs művésznevű előadónővel, illetve Suki Waterhouse-al volt kapcsolatban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.