2018. 05. 09. - 08:45

Kristin Davis örökbefogadott egy fiút

Kristin Davis örökbefogadott egy fiút

A Szex és New York sztárja a hírek szerint adoptál egy újabb gyermeket. Kristin Davisnek már van egy kislánya, akit szintén örökbefogadott. A kisfiú nevét és korát egyelőre nem tudni.

A legfrissebb hírek szerint immár kétgyermekes anyuka Kristin Davis. A Szex és New Yorkból ismert, csinos színésznő ezúttal egy kisfiút fogadott örökbe – ugyanazon eljárás keretében, amelynek 2011-ben lányát, Gemmát köszönhette. A kislány ma már hétéves.
 
Az örömhírt egyébként Marc Malkin újságíró szellőztette meg a Facebookon.
 
Kristin Davis adoptált lánya, Gemma iskolába készül
Kristin Davis adoptált lánya, Gemma iskolába készül
 
Az 53 esztendős Kristin Davis mindig mondogatta, hogy az adoptálást szeretné kipróbálni – hasonlóan a népszerű sorozatban játszott karakteréhez, Charlotte-hoz. Ám magát a procedúrát meglehetősen rémisztőnek találta.
 
Kristin kiemelte a problémát, miszerint – bár ez államonként változhat – az anya meggondolhatja magát a gyermek születését követően, ezért amikor először az örökbefogadóhoz kerül, annak érdemes úgy tekinteni rá, mintha csak a bébiszittere lenne. Ami a színésznő szerint lehetetlen.
 
Kristin Davisnek egyébként az sem jelent gondot, ha adoptált gyermekével nem egyezik a bőrszínük – kislánya ugyanis fekete bőrű és göndör fürtű, amelyet a színésznő nem győz dicsérni.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.