2020. 06. 16. - 08:30

Küszöbön Ewan McGregor válása

Küszöbön Ewan McGregor válása

Rendezte válását a neves színész volt nejével, Eve Mavrakisszal. A páros 2017-ben szakított, de különválasztását csak egy évvel később kérte.

Ewan McGregor és Eve Mavrakis rendezte válását. A 49 éves színész 2017-ben szakított az 53 esztendős francia dizájnerrel – több mint 20 évnyi együttlét után.Eve Mavrakis és Ewan McGregor
 
Az egykori páros 2018-ban adta be a kérelmet a válásra, s most úgy tűnik, minden jelentős kérdésben megegyeztek, a hivatalosa elválasztás a küszöbön áll.
 
A The Blast úgy tudja: a volt házaspár benyújtott egy csomagot a bírósághoz, melyben ismertetik, hogyan állapodnának meg az anyagiakat illetően - ez azonban nem nyilvános.
 
Ewan McGregor 2018 januárjában kérte a válást, 22 év házasság után.
 
Eve-nek és Ewannek négy közös gyermeke van, a legidősebb, Clara 23 éves, Jamyan 18-, Esther 17, Anouk pedig 8 esztendős.
 
A sztár a bíróságtól közös felügyeletet kért a csemetéket illetően az eredeti válási dokumentumokban, míg felesége kizárólagos felügyeletet azzal, hogy apjuk látogathatja őket.
 
Nem tudni, ebben a kérdésben is született-e megegyezés.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.