2021. 06. 22. - 08:20

Kylie Jenner egy „csók-dráma” miatt töltette fel a száját

Kylie Jenner egy „csók-dráma” miatt töltette fel a száját

Kiderült, hogy a szemrevaló valóságshow-sztár, aki mára vagyonos kozmetikai márkatulajdonos is, egykor egy számára drámai jelenet miatt töltette fel a száját.

Kylie Jennert egy fiatalabbkori jelent késztette arra, hogy feltöltesse a száját. Ez a közelmúltban derült ki, amikor a 23 éves sztár arról mesélt, hogy a sminkek iránti rajongása bizonytalanságából fakadt. Kylie Jenner és a párja, Travis Scott
 
Különösen, hogy fiatalabb éveiben volt egy számára drámai hatással felérő csókolózása.
 
Kylie Jenner elárulta, nevetségesnek érezte magát egy fiúval szemben, aki azt mondta neki a csók után: nagyon jól csókolsz, de olyan kicsi a szád...
 
„Ettől kezdve, megmondom őszintén, úgy éreztem magam, mint akit nem jó megcsókolni” – ismerte be Kylie Jenner.
 
A csinos sztár – aki ma már gyermekes anyuka – tinédzser éveiben kezdte feltölteni a száját. Emlékei szerint kétségbeesetten szeretett volna nagyobb ajkakat.
 
A Keeping Up With Kardashians show újraegyesülési találkozóján azt mondta: „az, hogy egy fiú, akit nagyon kedveltem, ilyet mond, az kicsit mélyen érintett engem”.
 
Kiderült, Kylie Jenner már akkor eltúlozta ajkai festését, hogy nagyobbnak tűnjön a szája, de a csók után rájött, ez csak vizuális hatás. Inkább feltöltette az ajkait.
 
Ennek ellenére a magát kozmetikai mogullá kinőtt fiatal sztár óriási sikereket ért el szájfényeivel, ajakrúzsaival és egyre bővíti smink-, illetve bőrápoló-termék kínálatát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.