2021. 02. 08. - 08:30

Kylie Jenner és expárja még mindig odavan egymásért?

Kylie Jenner és expárja még mindig odavan egymásért?

A hírek szerint sosem múlt el a szerelem Kylie Jenner és Travis Scott között – annak ellenére, hogy az egy közös gyermeket is nevelő sztárpár már 2 éve nincs együtt.  

Kylie Jenner és exkedvese, Travis Scott bennfentesek szerint még mindig szereti egymást, dacára annak, hogy 2 esztendeje a külön utak mellett döntöttek. Travis Scott, Kylie Jenner és a kis Stormi
 
A valóságshow-sztárból lett kozmetikai mogul Kylie és a rapper Travis egy 3 éves kislányt is nevel együtt, Stormi-t, akiről példásan gondoskodnak együtt.
 
Egy forrás az E! News-nak azt mondta: látványosan nagy az összhang Kylie és Travis között, s mindenki számára nyilvánvaló, hogy szeretik egymást.
 
„Mindkettejük arca felragyog, ha együtt vannak, s boldognak tűnnek. Kislányuk nevelése kapcsán is remekül együttműködnek” – fogalmazott a család ismerőse.
 
Kylie Jenner és Travis Scott nem zárja ki, hogy egy napon újra egy párt alkossanak, de nyomást sem helyeznek magukra ezzel kapcsolatban.
 
Egy másik forrás úgy fogalmazott, valóban szerelem van közöttük, de még fiatalok és nehezen igazodnak el az életükben. Tenniük kellett egy lépést hátra, ám ennek köszönhetően most jobban működnek együtt, mint valaha.
 
Travis egyébként korábban is kinyilatkoztatta, hogy mindig szeretni fogja Kylie-t – kislányukkal pedig igen szoros a kapcsolata.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.