2020. 11. 04. - 08:30

Kylie Jenner expárja eltűnt a nyilvánosság elől

Kylie Jenner expárja eltűnt a nyilvánosság elől

Travis Scott törölte az Instagram-fiókját és a családjára fókuszál – derült ki a közelmúltban. Kylie Jenner lányának édesapja szerint a mai világban ez fontos lépés volt.

Családjára szeretne koncentrálni Travis Scott, Kylie Jenner párja. A rapper törölte magát az Instagramról, források szerint azért is, mert fel akarja függeszteni a „közösségi média fogyasztást”.Travis Scott, Stormi és Kylie Jenner
 
A Sicko Mode népszerű előadója a napokban szüntette meg fiókját, sőt az alkalmazást is törölte telefonjáról. Elsősorban 2 éves lányára, Stormira fókuszálna, akit Kylie Jennerrel közösen nevelnek.
 
Egy bennfentes a Page Six-nek azt mondta: Travis magára és a családjára koncentrál, az ő jóllétükre. Szeretne hatni rajongóira is, hogy tegyék ugyanezt, s ne a közösségi médiára összpontosítsanak.
 
A forrás azt is hozzátette: a 29 éves rapper számára fontos, hogy egy ilyen kritikus időszakban, mint napjaink, távoltartsuk magunkat a közösségi médiától.
 
Travis Scott egyébként ismerősei szerint nagyon kiváló apja a kis Storminak, s annak ellenére, hogy Kylie-val továbbra sem alkotnak egy párt – noha néha rezeg a léc, hogy ismét összejöjjenek -, rendkívül jól működnek együtt szülőként.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.