2019. 11. 29. - 08:35

Kylie Jenner expárja most is szereti őt

Kylie Jenner expárja most is szereti őt

Nehéz eldönteni, mi zajlik a csinos valóságshow-sztár és volt párja között – Kylie Jenner exkedvese kijelentette, hogy most is szereti őt, ám kapcsolatuk „túl gyorsan zajlott”.

Nemrég még az a hír járta Kylie Jennerről és volt párjáról, Travis Scottról, hogy jó úton haladnak a békülés felé. Most azonban Travis szavaiból kiderült, hogy nincsenek együtt.Travis Scott, Stormi és Kylie Jenner
 
A 28 esztendős rapper és a 22 éves reality-sztár októberben tette közzé, hogy szétválnak útjaik, több mint 2 együtt töltött év után. Ezidőalatt közös gyermekük is született, a most 21 hónapos Stormi.
 
Ennek ellenére, úgy hírlik, Travis még mindig szereti Kylie-t, noha úgy gondolja, túl gyorsan zajlott a románcuk.
 
Egy bennfentes a US Weekly magazinnak azt mondta: a rapper most is ugyanúgy érez Kylie Jenner iránt, de úgy gondolja, túl hamar történt kapcsolatukban minden. Ő azt hitte, lesz módja arra, hogy élje az életét és utazzon is, s ne kelljen állandóan a család miatt aggódni.
 
Travis és Kylie most is sok időt tölt együtt, hiszen közösen gondoskodnak lányukról.
 
A férfi szívesen megy hozzájuk, így a gyermeket is láthatja. Októberben együtt jelentek meg egy Halloween-témájú eseményen, ahová a kislányt vitték el.
 
Kylie Jenner a közelmúltban közösségi oldalán jegyezte meg, hogy Travisszel jó kapcsolatot tartanak fenn. „Barátságunk és a lányunk a prioritás” – fogalmazott.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.