2017. 11. 13. - 16:06

Kylie Jenner gyűrűt kapott?

Kylie Jenner gyűrűt kapott?
Bombaként robbant pár hónappal ezelőtt, hogy a fiatal sztár állapotos. Most pedig a pletykák szerint eljegyezte őt kedvese. 

 

Kylie Jenner kétségkívül az egyik legnépszerűbb sztár napjainkban. Amióta pedig kiderült, hogy babát vár még nagyobb az érdeklődés iránta. Egyelőre egyébként nem nyilatkozott a terhességről, sőt azt sem tudni, hogy mi a baba neme vagy, hogy mikor születik majd meg. A rajongók pedig tűkön ülve várják, hogy mikor teszi hivatalossá, hogy állapotos.
 
Kylie Jenner
Még nem nyilatkozott terhességéről Kylie Jenner
 
 A minap újabb hír kapott szárnyra, ugyanis Kylie a Snapchaten megosztott egy posztot, amin egy hatalmas gyémántgyűrűt visel. Ennek kapcsán sem nyilatkozott a fiatal lány, de a pletykák szerint kedvese megkérte a kezét persze titokban. Vannak azonban akik úgy vélik, hogy csupán csak ment a szettjéhez az ékszer és ezért volt rajta.
 
Kylie Jenner
Tényleg megkérték a híresség kezét?
 
 Már korábban is felmerült a lánykérés, de akkor hamisnak bizonyultak a pletykák. Vajon ezúttal tényleg eljegyezték a legkisebb Jenner lányt? 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.