2017. 12. 06. - 08:50

Kylie Jenner is megmutatta a testét

Kylie Jenner is megmutatta a testét

A dögös valóságshow-sztár és kozmetikai termék-tulajdonos Instagram oldalán pucér fotót közölt magáról. Kylie Jenner az utóbbi időben nem mutogatta a testét, mivel a hírek szerint várandós. Ez egyébként erről a képről is egyre inkább sejthető.

A Kardashian- és a Jenner-lányok körében sosem volt meglepő, ha lengébb ruhában mutatkoztak vagy fürdőruhás, esetleg átlátszó felsős képeket posztoltak magukról a közösségi oldalukon.

Kylie Jenner azonban teljesen pucéran még nem mutatkozott – eddig. A rendkívül szemrevaló celeb lány olyan fotót közölt magáról, melyen semmi nincs rajta, de teste egy részéhez egy takarót tart, így például a hasa nem látszik.

Kylie Jenner meztelenül pózolt - de a lényeget eltakarta

Kylie Jenner meztelenül pózolt - de a lényeget eltakarta

A dolog már csak azért is érdekes, mert Kylie Jenner a hírek szerint gyermeket vár a párjával, Travis Scottal. A hírt ugyan azóta sem erősítette meg, de állítólag már a babaköszöntő partit is megtartották.

S árulkodó az is, hogy Kylie valóban csak sejtelmes képeket közöl magáról az utóbbi időben, vagy olyat, amelyen a teste alsó része nem látszik.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Már megtartotta a babavárót Kylie?

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.