2019. 06. 05. - 08:50

Kylie Jenner lánya kórházba került

Kylie Jenner lánya kórházba került

Étellel összefüggő problémák miatt kórházba kellett vinni a népszerű reality sztár kislányát. Kylie Jenner csaknem az egész napját az intézményben töltötte Stormival.

Kylie Jenner kislánya kórházba került egy, valamilyen étellel összefüggő reakciója miatt. A Kardashian-show sztárja így csaknem teljes napját Stormi mellett töltötte az intézményben. A 16 hónapos gyermeknél allergia alakult ki egyik élelmiszer miatt, egyelőre nem tudni, melyik volt az.kyliejenner_stormi_1
 
S bár mostmár jól van, 21 éves édesanyja azt a tanácsot kapta, mielőbb deríttessék ki, mire allergiás.
 
Egy forrás a People magazinnak azt mondta: a reakció egyértelműen ételallergiára vallott, Kylie-nak így most közelről kell figyelnie Stormi megnyilvánulásait.
 
A kislányt hamarosan alaposabban kivizsgálják.
 
Kylie Jenner, aki nemcsak népszerű reality sztár, de kozmetikai cég feje is, Instagram oldalán is beszámolt a sajnálatos esetről, jelezve, hogy ha a gyermeked beteg, valóban semmi más nem számít, s áldást kért minden édesanyára és babára.
 
„Pozitív energiát küldök és sok szeretetet” – írta Kylie Jenner.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.